Live Streaming

Het organiseren van een live stream kan nu ook zonder zorgen, wij verzorgen het volledig technisch aspect van uw livestream. Dit doen we door gebruik te maken van meerdere camera's, draadloze microfoons, bedrade microfoons en een geweldige touchscreen om alles te bedienen. Door onze compacte opstelling, kunnen we ons makkelijk in iedere omgeving integreren.

Naast de techniek, is ook inkleding van enorm belang om de juiste sfeer te creëren op uw live stream. Hiervoor kan u beroep doen op onze partner LZL Events! Door onze vaste samenwerking, zijn we 100% op elkaar afgestemd.

Webinars

Tijdens een webinar is het enorm belangrijk dat je als spreker gefocussed bent op het publiek. Je hebt dus geen tijd om te muten, unmuten, breakout rooms te maken, mensen uit de wachtzaal toelaten, kijken of de webinar word opgenomen, sprekers in de spotlight plaatsen, vragen lezen, ...
Al deze benodigdheden lossen wij voor u op. Onze technieker zal mee aanwezig zijn tijdens uw webinar en alle nodige bedieningen uitvoeren. Hiernaast kunnen we ook een moderator voorzien. Onze moderator gaat de interactie met het publiek aan door de chat in het oog te houden en te beantwoorden, indien er vragen voor sprekers zijn zal de moderator deze op het juiste moment voorlezen aan de juiste spreker.

Hybride Events

Bij hybride evenementen komt er nog meer kijken dan op de gemiddelde live stream. Naast alle camera's en microfoons heb je ook nog de powerpoint en het geluid voor de bezoekers op de locatie.
Door een technieker te voorzien voor de live stream en een technieker voor het lokaal evenement, krijgen beide delen van het evenement 100% van de aandacht. Hiernaast voorzien we een moderator die de brug zal leggen tussen de sprekers en het publiek dat van thuis uit mee kijkt.

Ook voor hybride evenementen kan u steunen op onze partner LZL Events! Zij voorzien de volledige inkleding en verlichting om van uw evenement een waar spektakel te maken.

Aanpak

  1. Samen uitzoeken wat u nodig heeft
  2. Locatie vastleggen en inkleding uitwerken
  3. Prospectie van de locatie een week voor de livestream
    (testen van de livestream en nakijken locatie inkleding/verlichting)
  4. Dry-run voor aanvang evenement
  5. Succesvolle livestream

Contact

Ons Adres

Zilverberklaan 80, 2820 Rijmenam, België

Facturatie

BE0779540203