Tijdelijke Internet Installatie

Alles is online, maar ook uw locatie? Voor internet op uw evenement of beurs kan u op ons rekenen!

Internet Bron

Onze toestellen kunnen gebruik maken van meerdere internet bronnen, wat veel voordelen met zich meebrengt! In eerste plaats zorgt dat voor sneller en stabieler internet. Een tweede belangrijk voordeel is zekerheid, als 1 bron wegvalt kan een andere dit opvangen. Hiernaast kunnen we ook werken op 4g, zowel als vaste bron of als backup.

Verdeel Punten

Door het plaatsen van verdeelpunten op de juiste locaties, kunnen we efficiënt internet verdelen over het terrein. Vanaf deze verdeelpunten kunnen we u bekabeld internet voorzien en wifi antennes ophangen.

Antennes

Om wifi te ontvangen, moeten er natuurlijk antennes hangen. Onze antennes werken zowel binnen als buiten en zorgen voor een goede verbinding!

Hoe doen we het?

Voor aanvang van het evenemt staat planning centraal. Samen met u bekijken we waar er overal internet nodig is en waarvoor het gebruikt zal worden, dit voor zowel bekabeld internet als wifi. Ook bekijken we welke bronnen er aanwezig zijn en testen we de snelheid ervan. Deze gegevens vergelijken we dan met data uit onze vorige ervaringen, zo zijn we zeker dat het internet zal voldoen aan de noden.

Naast de kracht en de bereikbaarheid van het internet, is ook de beschikbaarheid zeer belangrijk. Wij stellen onze planning af op uw draaiboek, zo houden we rekening met wanneer u internet nodig heeft. In deze planning voorzien wij altijd een extra testdag, dit stelt zowel u, als ons op het gemak.

Indien gewenst voorzien we tijdens het evenement permanentie, met gebruik van de juiste software houden we actief het netwerk in het oog. Bij potentiële problemen zit onze crew klaar om dit op te lossen!

Wat is onze meerwaarde voor u?

We stellen ons altijd flexibel op, voor iedere situatie is er een geschikte oplossing. Zo voorzien we betrouwbaar internet op afgelegen locaties voor uw werknemers, pers, ticketing systeem en betaal systeem.

Contact

Ons Adres

Zilverberklaan 80, 2820 Rijmenam, België

Facturatie

BE0779540203